Deltalinqs Training & Services

Deltalinqs Training & Services heeft als doelstelling: het aanbieden van producten, diensten en support op het gebied van Training & Opleiding.
Het opleiden en trainen van medewerkers vereist een op de praktijk toegesneden leeromgeving. De RDM Training Plant voorziet in deze behoefte en is de uitgelezen locatie voor diverse opleidingsbehoefte zoals VCA en SOG kwalificaties, maatwerk trainingen en voor het leveren van (turn around) support.
Deltalinqs Training & Services is een dochteronderneming van Deltalinqs.

Desgewenst ondersteunt Deltalinqs Training & Services haar klanten “full-service” en biedt ondersteuning in het gehele traject; van de inkoop van de juiste trainingen, de trainingsorganisatie zelf tot het zorgdragen voor de financiële afhandeling.

Het aanbod van de diverse trainingen en instructies, de aanvullende informatie en de prijzen zijn terug te vinden in het Trainingsrooster
Het Learning Management Systeem voor klanten die voorzien zijn van inloggegevens, is eveneens daar te benaderen.

Voor bedrijven is het eveneens mogelijk om toe te treden tot het stelsel van de Deltalinqs Veiligheidsinstructies.  Met het verkrijgen van de licentie en door één of meerdere medewerkers de licentiehoudertraining te laten volgen, kunnen gelicenseerde bedrijven bij hun eigen medewerkers de Deltalinqs Veiligheidsinstructies afnemen. Standaard zijn deze instructies beschikbaar in 9 talen en met een positief resultaat van de toets(-en) wordt deze direct geregistreerd in het Deltalinqs Examenregister en indien van toepassing op het DSP.